Teamwork.

Vi lyfter varandra, låter varandra utvecklas och låter oss svetsa samman våra kompetenser för att ge verksamheten det allra bästa. Vi tror på passion, omtanke och kvalité. Vi vill alltid ge dig som kund det bästa vi har, med vårt personliga bemötande & skräddarsydda tankesätt.

Välkommen in till oss, vi tar hand om dig.


Nicolina - Ägare, Auktoriserad Hudterapeut och Kostkonsult.
Studerar just nu till Avancerad Hudterapeut och Funktions Medicinsk Terapeut.

När du kliver in i Nicolinas behandlingsrum kan du släppa på kontrollen. Känn lugnet & låt dig själv landa en stund. Tryggheten & tilliten infinner sig snabbt när Nicolina når fram med sin breda kunskap, passion och sitt skräddarsydda tankesätt. Huden är vårt största organ & ses här som en helhet. Med kunskap ur ett holistiskt perspektiv har du möjliget att låta din hy behandlas från alla vinklar för att uppnå optimal hudhälsa.


Nathalie - Nagelteknolog & Vaxterapeut

Möts av Nathalies avsmittande leende och positiva energi när du kliver in i salongen. Godhjärtad är ett ord som beskriver Nathalie väldigt bra. Pratar gör hon gärna, men lyssnar minst lika bra. Noggrann, kreativ och lättsam. Det går heller inte undgå känslan av hennes varma omhändertagande.


Jessica - Makeup-artist, fransstylist och Microblading-artist.

Jessica har 10 års erfarenhet som makeup-artist och har sista åren utvecklats till professionell stylist med inriktning bryn, ögonfransar och microblading. Jessica älskar att skapa, är kreativ och noggrann i hantverket. Hon är en god lyssnare och bidrar gärna med sin erfarenhet och idéer för att på bästa sätt möta dina önskemål. Med öga för detaljer kommer du känna att du är i trygga händer.