Frågor & Svar

ANSIKTSBEHANDLING

 
Varför ska man gå på ansiktsbehandling?
För att vår hud i ansiktet ständigt utsätts för yttre påfrestningar såsom föroreingar i luften, makeup, väderväxlingar och för att huden är kroppens största organ som hjälper till att rena vårt inre. Stress, dålig cirkulation, inflammationsbildande kost och nedsatt reningssystem gör att huden belastas och inte kan uppnå sin normala funktion, därför är det extra viktigt att ge huden omtanke för hudhälsa.
Varför ska jag välja att gå till just er för att få hjälp med min hy?
För att vår hudterapeut Nicolina även har kunskap inom funktions medicin och näringslära. Detta innebär att man kan avläsa hudhälsan även inifrån och hjälpa att läka ut hudbesvären ur flera vinklar, långsiktigt. Vi jobbar med hudhälsan och inte med huden ur ett skönhetsperspektiv. Vi har erfarenheten och kunskapen om huden i sin helhet som kroppens största organ, för att optimera hudens funktioner till sitt allra bästa. Vi vet att obalanser på hudytan signalerar obalanser på insidan och behöver behandlas med både individuellt anpassad hudvård, anpassade ansiktsbehandlingar och bra förutsättningar inifrån. Vi skräddarsyr för ditt och din huds bästa.
Hur ofta rekommenderas att göra ansiktsbehandling?
Var 6-8:e vecka för optimal hudhälsa.
Är det något jag behöver tänka på inför en ansiktsbehandling?
Kom gärna en stund innan för att kunna njuta av din behandling och för att vid första besöket hinna fylla i ett kundkort kom ca 15 min innan.
Vad ska jag tänka på emellan ansiktsbehandlingarna?
Följ Nicolinas rekommendationer kring hur du bäst tar hand om din hy. Använd den skräddarsydda hudvården specifikt anpassad för din optimala hudhälsa och hör av dig vid funderingar eller frågor. För Nicolina är det superviktigt att du som kund känner dig trygg att kommunicera även mellan dina besök via mejl eller telefon.
 
 
 

FRANSAR & BRYN

 
Kan man välja färg när man färgar fransar & bryn?
Vi skräddarsyr alltid våra behandling enligt dina önskemål men vi rekommenderar dig alltid vad vi tycker skulle passa för just dig.
Hur ofta behöver man färga fransar & bryn för att underhålla resultatet?
Var 4-6:e vecka
Hur formar ni brynen?
Vi använder oss av vax med en minispatel för att avlägsna strån utanför brynets form. Därefter använder vi oss av både pincett och eventuellt sax för att framhäva dina bryns bästa. Givetvis skräddarsys denna behandling också efter önskemål och rekommendation
 

VAXNING

 
Hur långt behöver jag spara hår inför en vaxbehandling?
Vid ansiktsvaxning och vaxning av brasiliansk, bikini och axill räcker det att stråna är ca 2 mm. Vid vaxning av ben, rygg, bröst och armar krävs det att stråna är ca 5mm.
Hur ofta behöver jag vaxa för att underhålla resultatet?
Individuellt hur snabbt håren växer men var 3-6:e vecka
Är det något jag ska tänka på emellan vaxbehandlingarna?
Låt området vara, dvs inte raka eller plocka med pincett då det stör resultatet av vaxningen. Använd gärna vår rekommenderade ingrown x-it kräm/spray som motverkar inåtväxta hårstrån.
Gör det ont att vaxa?
Vi har valt det mest smärtfria vaxet på marknaden som ser till att du får en så behaglig och lugn vax-behandling som möjligt.